Una formació de qualitat en un entorn privilegiat on poder aprendre i ampliar la xarxa de contactes professionals. Un espai on adquirir noves competències per aplicar en el nostre dia a dia a l’empresa.

La formació VIP parteix de la idea de formar-se i aprendre d’una manera singular, aprendre en un entorn diferent a l’habitual, conèixer altres professionals, apropar una temàtica interessant en un format pràctic i participatiu en una jornada de treball intensiva.

 

> Jornada d’idiomes
Aquesta formació gira en torn a una jornada de treball en anglès o francès enfocada al sector del turisme i hostaleria. Una manera de practicar l’idioma i aprofundir en aquells continguts vinculats amb els clients potencials dels nostres negocis. Una formació que contempla diferents dinàmiques per a treballar d’una manera diferent i participativa els
aspectes més rellevants de l’idioma vinculats a la nostra professió.
Durada: 6 Hores

> Gestió eficaç del temps i productivitat personal
La formació incrementarà la productivitat personal a partir de la millora de la gestió del temps, dels recursos disponibles i d’una percepció conscient i realista sobre un mateix i el seu estil de treball.
Durada: 6 Hores

> La intel·ligència emocional com a eina de millora i eficàcia
Les emocions són presents en tots els àmbits de la vida de les persones, també en el laboral. Reconeixent les pròpies emocions i aprenent a gestionar-les podrem millorar les nostres relacions laborals, la implicació i la productivitat en la feina. Coneixerem les nostres competències emocionals com l’automotivació, l’empatia, l’assertivitat…descobrint eines molt útils de coaching que podrem aplicar immediatament en el nostre dia a dia.
Durada: 6 Hores

>   Lideratge i Coaching amb cavalls
La interacció entre humans i cavall comprèn múltiples facetes, des de competicions esportives i activitats de lleure no competitives passant per temes laborals com: la policia, l’agricultura, l’entreteniment, l’aprenentatge assistí i la teràpia. Però els cavalls també es fan servir per “cohesionar equips directius, superar conflictes i reforçar el lideratge de les persones” en un entorn privilegiat.
Durada: 6 Hores